VisieCoaching

Onze visie

Onze visie op professioneel coachen in de praktijk, begint bij zelfontwikkeling en zelfreflectie. Als coach ben jij degene die de ander in beweging wil brengen, gedrag van jezelf bepaald in grote mate het succes van het coachen. Als mens en als coach ben jij uniek, je cliënt is uniek, samenwerken aan een doel op een unieke manier met ruimte en inzichten voor de cliënt staat bij ons voorop.

Coachen met visie wil voor ons zeggen dat je wilt kijken naar de ander, wilt zien welke kwaliteiten de ander heeft, zodat je samen kunt kijken naar doelen en van daaruit naar de toekomst.

Gedrag roept gedrag op, gedrag vloeit voort uit gevoelens, kennis en uniciteit, wanneer dit gedrag gezien en begrepen wordt kun je al veel veranderen.

Of je nu als cliënt bij ons komt of als deelnemer aan een van de trainingen, deze visie loopt als een rode draad door het hele traject.

Als coach ben jij degene die er volledig moet zijn voor de cliënt, je leert in onze trainingen dan ook vooral jezelf kennen, als je vanuit je zelfkennis naar andere mensen kunt kijken kun je werkelijk zien wat er speelt en welke kwaliteiten er zijn om in te zetten, zo kom je tot coachen met succes!

 

Beter écht onvolmaakt, dan gemaakt volmaakt ( Belinda)